opties/

trajecten

DIT ZIJN DE trajecten waaruit je kunt kiezen

#ikbenervoorje

Een persoonlijke coach van Present of Youth United helpt je jouw talenten te ontwikkelen en je in te zetten voor asielzoekers, ouderen en/of dak- en thuislozen.

VELD 42

Is sport echt joú ding? Wil je meehelpen om sportactiviteiten, evenementjes en toernooien voor andere jongeren te organiseren? Veld 42 is hiervoor dé plek!

werk voor je toekomst

Zet stappen richting een opleiding of werk dat bij jou past. Je persoonlijke coach van Talent House (het Jongerenwerk van Zorgdat) helpt je op weg.

team yu xl

Ontwikkel bij Youth United jouw leiderschapsskills en zet die in om andere jongeren verder te helpen. Je leert door te doen!

art life

Hou jij van dansen, muziek, presenteren, acteren, filmen en monteren, of ben jij ergens anders goed in?  Geef je dan op voor het MDT traject van Artlife Workshops.

MEER INFO OF OPGEVEN?

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op voor een kennismaking om te bespreken wat jij wil en wat de mogelijkheden zijn. Als je al weet welk traject je interessant vindt of als je ergens meer over wil weten kun je dat hier ook aangeven.