traject

MDT BIJ TALENT HOUSE

MDT BIJ TALENT HOUSE

Talent House biedt onder de overkoepelende naam YOUNG HARDERWIJK 3 diverse MDT programma’s aan waaruit je kan kiezen:

 YOUNG POETS Harderwijk

Free your mind and shine! Tijdens deze MDT ga je aan de slag met o.a. Spoken Word, creative writing en het presenteren van jezelf. Je gaat aan de slag met het vastleggen (en delen) van je gedachtes, gevoelens en bent de auteur van je eigen (levens)verhaal. Je zal tijdens deze MDT leren om op een podium te staan voor publiek. Zo kan het maar zo dat je tijdens deze MDT op een tof festival, pop podium en/of in de studio in Harderwijk staat. Jij leert de fijne kneepjes van jouw eigen expertise en wordt hierbij begeleid door inspirerende professionals. Daarnaast ben je deel van een groep mensen op dezelfde missie als jij. Middels het maken en voordragen van jouw eigen ‘ding’ (woordkunst/muziek/rap/vorm van expressie) doe jij wat terug voor de maatschappij. Met jouw talent kun jij een verschil maken, precies daár waar jij bent! Waar wacht je nog op?

 YOUNG POLITICS Harderwijk

Je bent open minded, je deinst niet terug en wil een verschil maken in de maatschappij. Herken jij jezelf hierin? Dan is YOUNG POLITICS iets voor jou! Tijdens deze MDT leer je jezelf op diverse manieren te presenteren en leer je je mening uiten. Je gaat aan de slag met diverse politieke vraagstukken. Met de jongeren vanuit jouw MDT groep ga je het gesprek en de discussie aan. Zo ga je o.a. bezig met het organiseren en voeren van een debat en zendt je een live Talkshow uit op YouTube vóór en dóor jongeren in Harderwijk. Je maakt kennis met kwetsbare doelgroepen uit Harderwijk en zet je door middel van vrijwilligerswerk voor hen in. Je maakt kennis met Harderwijks politica, draait o.a. mee in het gemeentehuis en oriënteert je op de mogelijkheden betreft een studie, opleiding of toekomst die past bij jouw politieke ambities.

YOUNG BOSSES Harderwijk

Wil jij je toekomst in eigen handen nemen als een ware baas? Weet je nog niet zo goed wat je in de verre of nabije toekomst zou willen doen, of weet je wel wat je zou willen doen maar niet hóe? dan is YOUNG BOSSES iets voor jou! Middels diverse workshops, lezingen, excursies en relevant vrijwilligerswerk ontdek je waar jouw talenten en ambities liggen, hoe je deze kan benutten binnen de maatschappij en welke vervolgstappen jij kan nemen. Dit doe je samen met een groep jongeren waarmee je gedurende het MDT-traject optrekt. Je krijgt meer verdieping binnen de diverse werksectors in Harderwijk. Zo neem je o.a. een kijkje op het politiebureau of zorginstelling. Je doet uniek vrijwilligerswerk zoals bijvoorbeeld helpen bij het opbouwen van een festival in Harderwijk. Daarnaast krijg je tijdens deze MDT een uniek kijkje binnen het (jonge)ondernemerschap in Harderwijk en krijg je hierin waardevolle handvaten en kansen aangereikt betreft jouw toekomst. Je gaat dan ook aan de slag met je eigen toekomstplan en/of businessplan, je wordt klaargestoomd voor je volgende (of misschien wel eerste) stap (terug) richting werk, studie en/of (jouw eigen) onderneming. BOSS UP!

 OPGEVEN VOOR TRAJECT MDT BIJ TALENT HOUSE?

Laat hier je gegevens achter als je al weet dat je je MDT traject bij Talent House wil doen. We nemen dan contact met je op voor een kennismaking om te bespreken wat jij wil en wat de mogelijkheden zijn. Als je al nog niet weet welk traject je interessant vindt of als je ergens meer over wil weten kun je dat hier aangeven.

11 + 4 =